Tijdens deze workshop leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd.

Onder het genot van een hapje en een drankje toont een getrainde professional u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Voor ieder niveau dus zowel voor enthousiaste beginners als semiprofessionals.
Maar ook voor ieder seizoen. Want barbecueën doen we het hele jaar door.

Uw docent voor deze opleiding is Wim Bloemen. Wim is al jaren een gepassioneerd BBQ’er. Hij is de oprichter van het competitie BBQ team ‘De Filous’ dat in 2012 Belgisch Kampioen BBQ werd in de categorie dessert met een moelleux van chocolade. In 2013 werden ze vice-Belgisch Kampioen kip, waarna het team zich ging toeleggen op Low & Slow BBQ wedstrijden. Ze namen met succes deel aan wedstrijden in binnen-en buitenland, tot in de USA toe. Daar volgde Wim een opleiding BBQ bij een professioneel wedstrijd BBQ Team.

Datum : 29 mei, 21 juni (cadeautip vaderdag)

Prijs voor deze workshop, eten en drank inclusief : 65€

Aantal deelnemers : max 20

Start : 18u30

Inschrijven gebeurt in winkel en is verplicht.

Max 20 deelnemers